Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre Dunărea Călărași și FC Buzău

Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine publică la mai multe evenimente religioase și sportive

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, având în sprijin Poliția Municipiului Călărași, ISU Călărași și Direcția Poliție Locală Călărași, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dunărea 2005 Călărași și ASFC Buzău. Partida, din cadrul Ligii a II-a, etapa a IV-a, este programată sâmbătă, 21 august, de la ora 11.00, pe stadionul „Ion Comșa” din cadrul Complexului „Dunărea” Călărași.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 09.00, iar pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Accesul în arena sportivă va fi permis doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Jandarmeria recomandă suporterilor să poarte masca de protecție pe toată durata participării la evenimentul sportiv și să nu părăsească locul alocat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*