Tânăr reținut de polițiștii călărășeni după ce a fost prins la furat în cimitir

Poliția Municipiului Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Poliția Municipiului Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un tânăr de 24 de ani, din Călărași, a fost reținut de polițiști după ce, timp de mai multe nopți, a furat din incinta unui cimitir din oraș.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 13 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați de către Administrația Cimitirelor din cadrul Primăriei Călărași cu privire la faptul că, în perioada 04 martie – 12 aprilie,  persoane necunoscute au demontat și sustras mai multe grilaje metalice din incinta unui cimitir de pe raza municipiului.

Cercetările desfășurate cu operativitate de polițiști au condus la identificarea și reținerea unui tânăr în vârstă de  24 de ani, din municipiul Călărași.

Cel în cauză au fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi sesizat parchetul în vederea luării unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*