Jandarmii călărășeni, prezenți la Târgul de Toamnă pentru asigurarea ordinii publice

Măsuri de ordine și siguranță publică, asigurate de jandarmii călărășeni

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Călărași, ISU Călărași și Poliția Locală, vor asigura în perioada 01 – 08 septembrie măsurile de ordine și siguranță publică la Târgul de Toamnă – ediția 2021, organizat de autoritățile locale în incinta Oborului din municipiul Călărași.

Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului și în zonele limitrofe acestuia și vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției oricăror incidente dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățenilor și protecției participanților la acest eveniment.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, jandarmii călărășeni recomandă participanților, următoarele:

  • să respecte indicațiile forțelor de ordine;
  • să evite conflictele spontane și incidentele de orice fel;
  • să poarte masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura;
  • să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*