Județul Călărași intră sub incidența unei atenționări meteorologice Cod Galben

Județul Călărași intră sub incidența unei atenționări meteorologice Cod Galben

Răcirea accentuată a vremii, intensificări ale vântului, ninsorile viscolite și poleiul vor fi manifestările vremii în perioada 11 februarie, ora 12.00 – 12 februarie, ora 12.00

În intervalul menționat, vremea se va răci brusc și accentuat în toate regiunile. Vor predomina ninsorile în cea mai mare parte a Munteniei și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent. Temporar ninsorile vor fi viscolite, iar zăpada spulberată. Local se va semnala polei sau ghețuș.

Vântul va avea intensificări în toată țara, amplificând senzația de frig, cu viteze de 55 – 65 km/h și temporar peste 70 – 80 km/h, inclusiv în est și sud-est.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*