Kituri de asistență respiratorie pentru Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași

Kituri de asistență respiratorie pentru SAJ și ISU Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași a predat joi, 11 februarie, către Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași, 14 kituri complete de asistență respiratorie (CPAP BOUSSIGNAC – Sistem de suport ventilator cu presiune pozitivă prin reglarea debitului de oxigen fără electricitate).

„Am predat 14 kituri de asistență respiratorie către Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Călărași. Astfel se mărește capacitatea de răspuns pentru tratamentul problemelor respiratorii cauzate de virusul SARS COV-2 pe timpul transportului pacienților cu ambulanța”, a precizat primarul Marius Dulce.

Valoarea totală a kiturilor a fost 26.704,31 lei (TVA inclus). Suma a fost aprobată în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 158 privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călărași pe anul 2020, aprobată de consilierii locali în cadrul ședinței din 12 noiembrie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*