Locuitorii din Călărași au internet gratuit WiFi în patru zone ale orașului

Locuitorii din Călărași au internet gratuit WiFi în patru zone ale orașului

În cadrul inițiativei europene #Wifi4eu, Primăria Municipiului Călărași este beneficiarul unei finanțări nerambursabile pentru crearea  unor puncte de acces gratuit WiFi, serviciile de internet putând fi obținute gratuit prin simpla conectare la rețeaua generată de către acestea și prin bifarea căsuței pentru acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Astfel, au fost instalate și puse in funcțiune, un număr de 10 puncte de acces exterioare, situate în patru centre ale vieții publice din municipiu (așa cum sunt definite acestea în cadrul contractului de finanțare). Toate punctele de acces au o rază de acoperire de maximum 50 de metri, iar zonele în care acestea au fost instalate sunt următoarele:

  1. Platoul Primăriei Municipiului Călăraşi;
  2. Parcul situat lângă Biblioteca Județeană (str. 1 Decembrie 1918);
  3. Bulevardul Nicolae Titulescu (zona dintre str. București și str. Cornișei);
  4. Parcul Dumbrava (între scena și intrarea Grădinii Zoologice).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*