Un călărășean de 45 de ani a fost arestat preventiv după ce a agresat un polițist, care fusese chemat deoarece bărbatul provocase un scandal în familie

Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Parchetul Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Un călărășean de 45 de ani a fost arestat preventiv după ce a agresat un polițist, care fusese chemat deoarece bărbatul provocase un scandal în familie.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, un bărbat este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și violență în familie.

“La data de 11.02.2023 organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au fost sesizate, prin intermediul serviciului de urgenţă “112”, cu privire la un presupus caz de violenţă în familie, pe raza municipiului Călăraşi.

Organele de poliţie care s-au deplasat la faţa locului au constatat că există o stare conflictuală şi, întrucât presupusul agresor se manifesta violent, pentru a preveni comiterea altor fapte de violenţă, au procedat la imobilizarea presupusului agresor, inculpatul A.V., în vârstă de 45 ani.

În acest context, inculpatul A.V. a aplicat o lovitură cu piciorul unuia dintre agenţii de poliţie, fără a-i produce leziuni traumatice. Totodată, în timpul conducerii spre autospeciala de poliţie, inculpatul A.V. i-a aplicat o lovitură cu piciorul fiului său, în vârstă de 18 ani, fără a-i produce leziuni traumatice obiectivate prin zile de îngrijiri medicale”, a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*