Lucrări de refacere a marcajului rutier pe Autostrada 2, de la kilometrul 36 la 40, pe sensul București – Constanța

Autostrada A2 FOTO cu rol ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că astăzi, în intervalul orar 10.30 – 17.30, pe Autostrada A2 pe sensul București – Constanța, traficul va fi restricționat pe a doua bandă între kilometrii 36 și 40, pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a covorului asfaltic prin refacerea marcajului rutier.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu mare atenție, să reducă viteza în zonă lucrărilor și să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii!

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*