Majestatea Sa Margareta, însoțită de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, în vizită la Călărași

Vizita Regală în Călărași. FOTO: CJ Călărași

Majestatea Sa Principesa Margareta, însoțită de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, a efectuat miercuri, 28 iunie, o vizită deosebită în municipiul Călărași. Distinșii oaspeți au fost întâmpinați cu căldură de către primarul municipiului, Marius Dulce, vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea, prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, voluntari ai Crucii Roșii Călărași și reprezentanți ai autorităților locale.

Cu ocazia acestei vizite remarcabile, Majestatea Sa Principesa Margareta și Alteța Sa Regală Principesa Sofia au avut o întâlnire specială cu olimpicii călărășeni și reprezentanții minorităților. Această inițiativă a avut drept scop încurajarea educației în rândul tinerilor și promovarea diversității culturale.

Momentul deosebit al întâlnirii a fost marcat de înmânarea plachetei județului Călărași de către vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea, în semn de recunoaștere pentru eforturile și contribuțiile aduse de Majestatea Sa în promovarea valorilor și tradițiilor locale.

Această vizită reprezintă o parte importantă a unui proiect mai amplu, inițiat de Custodele Coroanei, care vizează județele de la Dunăre. Astfel, în decursul anilor 2023 și 2024, Majestatea Sa va vizita comunitățile dunărene, punând un accent special pe încurajarea educației în rândul tinerilor și minorităților etnice, promovarea folclorului și a tradițiilor populare, protejarea patrimoniului construit și a mediului înconjurător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*