Tânăr din Călărași, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control miercuri, 15 septembrie, pe DN 21, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Călărași.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul testării fiind pozitiv, indicând prezența în organism a cocainei.

Tânărul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge și urină.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*