Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiștii călărășeni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depus în penitenciar un bărbat condamnat la închisoare.

Potrivit IPJ Călărași, marți, 09 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de instanță, pe numele unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Budești, județul Călărași.

Acesta a fost condamnat la 3 ani, 2 luni și 5 zile închisoare pentru săvârşirea  infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*