Polițiștii călărășeni promit o minivacanță în siguranță

Polițiștii călărășeni vor desfășura, în perioada 12 – 15 august, activități de prevenire în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în baza planului de acțiune SAFE WARERS 2022, polițiștii au desfășurat o activitate preventivă și au adresat recomandări pe plaja POD 4 de pe brațul Borcea din municipiul Călărași, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor și pentru evitarea producerii unor evenimente ce se pot solda cu vătămări corporale sau pierderi de vieți omenești.

De asemenea, polițiștii au desfășurat verificări ale persoanelor care desfășoară activități de agrement cu ambarcațiuni și motovehicule nautice (skijet).

Aceste activități vor fi desfășurate și în perioada minivacanței ocazionate de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului precum și Ziua Marinei Române, respectiv Ziua Forțelor Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*