Manifestările de Ziua Poliției, reprogramate în Călărași și Oltenița

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Manifestările de Ziua Poliției au reprogramate în Călărași și Oltenița.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, activitățile desfășurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române, se replanifică pentru miercuri, 27 martie, în intervalul orar 10:00-14:00, pe platoul din parcul Dumbrava, din municipiul Călărași.

De asemenea, aceste activități se replanifică pentru miercuri, 27 martie, în intervalul orar 10:00-12:00 și în municipiul Oltenița, pe strada Argeșului, nr. 109-111, în fața Poliției Municipiului Oltenița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*