Marian Cojocea este noul președinte al filialei locale a USR Călărași

Marian Cojocea, noul președinte al filialei locale a USR Călărași

Miercuri, 23 iunie, a avut loc Adunarea Generală a filialei locale USR Călărași, în cadrul căreia au fost alese noile structuri de conducere, arbitraj și control.

Astfel, Marian Cojocea, inginer constructor, antreprenor călărășean și viitor consilier județean, a fost ales în funcția de președinte al filialei locale USR Călărași.

„Doresc să mulțumesc celor care au avut azi voința de a se exprima prin vot. Rezultatul mă responsabilizează și mai mult și vreau ca în acești doi ani de mandat (care sper că nu vor fi ultimii) să ajut la dezvoltarea filialei locale în vederea obținerii unui scor electoral bun la viitoarele alegeri locale. Îi felicit și pe noii membri ai Biroului Local, pe care mă voi baza în activitatea viitoare”, a declarat Marian Cojocea.

Biroul filialei locale USR Călărași este completat de Angelica Petcu, Adrian Arvinte, Elena Barbu și Costin Preda. Angelica Petcu este consilier județean ales în 27 septembrie 2020, iar Adrian Arvinte, Elena Barbu și Costin Preda sunt antreprenori în diferite domenii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*