Marius Dulce, candidatul PSD la Primăria Călărași: „Călărașiul are nevoie de continuitate pentru a finaliza toate obiectivele începute și pentru a da startul altelor noi”

Marius Dulce, candidat la președinția Primăriei Călărași. FOTO PSD Călărași

Marius Dulce, candidatul PSD la Primăria Călărași, a afirmat că municipiul are nevoie de continuitate pentru a finaliza toate obiectivele începute și pentru a da startul altelor noi.

Marius Dulce a declarat că în ultimii 4 ani de zile a fost partenerul comunității în tot ceea ce a însemnat dezvoltarea municipiului.

„Sunt convins că fiecare dintre noi iubim acest oraș, vrem să locuim în zone liniștite, cu străzi asfaltate, cu locuri de joacă pentru cei mici și în deplină siguranță.

Mandatul Dulce a atras pentru oraș peste 70 de milioane de euro, bani pentru proiectele atât de necesare modernizării. Vă îndemn să fim, în continuare, parteneri pentru bunăstarea noastră, a tuturor!”, a declarat Marius Dulce.

El a mai spus că numai în parteneriat cu locuitorii din municipiul Călărași pot fi duse mai departe proiectele începute.

„Numai împreună putem duce mai departe toate proiectele începute și în urma cărora traiul nostru va fi unul cu mult mai bun.

Mă caracterizează seriozitatea, cuvântul dat, ambiția de a face lucruri cât mai frumoase pentru oameni.

Nu-mi place să promit și să știu că nu reușesc să-mi țin promisiunea, îmi displace minciuna și duplicitatea.

Călărașiul are nevoie de continuitate pentru a finaliza toate obiectivele începute și pentru a da startul altelor noi.

Vă invit la vot pe 9 iunie să #alegemfaptele!” – Marius Dulce.

Comandat de PSD-Filiala Călărași

Executat de ROGER GRAPHIC DESIGN SRL

CUI MF: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*