VIDEO Primarul din Călărași, Marius Dulce, despre stadiul lucrărilor la strada București din municipiu

Marius Grigore Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu
Marius Grigore Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Mitică Raftu

Primarul Marius Dulce a răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Adrian Boioglu cu privire la strada București. Cel mai important proiect de infrastructură din municipiu a intrat în linie dreaptă. Cât de mulțumit este edilul în legătură cu stadiul lucrărilor și când ar putea fi totul gata, aflați din interviul oferit redacției CLnews.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*