Marius Dulce: „Primăria Municipiului Călărași nu intenționează să facă vreun drum prin Parcul Central”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce. FOTO CLnews

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat miercuri, 23 februarie, în urma dezbaterii organizate cu privire la oportunitatea realizării unei căi de acces pe Bulevardul 1 Mai, că nu se intenționează realizarea vreunui drum prin Parcul Central, așa cum s-a vehiculat în ultima vreme.

„Așa cum am anunțat zilele trecute, astăzi după-amiază (miercuri, 23 februarie – n.r.) am organizat o întâlnire cu cetățenii cu privire la oportunitatea creării unei căi de acces pe Bulevardul 1 Mai, între strada Sloboziei și strada Dobrogei, ca urmare a demarării unui proiect european în zona pietonală. Era absolut necesară această consultare întrucât, în spațiul public, de vreo săptămână încoace, s-a tot vehiculat informația că Primăria Călărași va recurge la <<mutilarea>> parcului pentru a crea acest drum. Total neadevărat”, a transmis Marius Dulce pe pagina sa de Facebook.

El spune că Primăria Călărași nu intenționează să facă vreun drum prin Parcul Central, fiind vorba doar despre o simplă discuție cu privire la fluidizarea traficului printre blocurile care sunt amplasate în preajma parcului.

„În concluzie, am decis împreună cu cetățenii de acolo, din zonă, că fluxul de circulație actual trebuie menținut pentru ca impactul pe care îl are proiectul de modernizare al pietonalului să nu-i afecteze în ceea ce privește accesul la propriile locuințe. Deci, repet, nu se va amenaja nici un drum care să înlesnească traficul prin Parcul Central”, a precizat primarul municipiului Călărași.

Potrivit edilului, dezbaterea organizată cu privire la oportunitatea realizării unei căi de acces pe bulevardul 1 Mai a fost o experiență inedită, atât pentru el cât și pentru colegii din Primărie, „dialogul dovedindu-se, finalmente, de bun augur”.

„Le mulțumesc tuturor pentru implicare, inclusiv colegilor mei care au muncit la demararea acestui proiect, finanțat din fonduri europene, și îi asigur pe toți cetățenii acestui municipiu că PMC va fi întotdeauna un partener serios de dialog pentru că doar împreună putem identifica soluțiile cele mai bune”, a mai transmis primarul Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*