Măsuri de ordine și siguranță publică asigurate de jandarmii călărășeni la evenimentele din acest sfârșit de săptămână

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la evenimentele organizate în weekend în Oltenița. FOTO cu rol ilustrativ

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, cu sprijinul efectivelor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, vor asigura, în perioada 12 – 15 august, măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice și religioase organizate în județ.

Astfel, forțele de ordine vor fi prezente la:

  • „Zilele Diasporei”, organizate de Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, pe platoul Consiliului Județean Călărași, în zilele de 13 și 14 august;
  • Zilele comunei Borcea, în perioada 13-14 august, Ziua comunei Independența, sâmbătă 13 august și Ziua comunei Grădiștea, duminică, 14 august;
  • Ziua Marinei Române, municipiul Călărași – Parcul Central, luni, 15 august.

Misiunea forțelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, protecția participanților la aceste evenimente, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de conviețuire socială.

Jandarmeria Călărași recomandă participanților să nu se implice în conflicte care ar putea tulbura liniștea și ordinea publică, să se delimiteze de orice formă de violență fizică sau verbală ce ar putea conduce la manifestări violente, să nu participe în stare de ebrietate și să nu consume băuturi alcoolice decât în locurile special amenajate în acest scop, să supravegheze cu atenție copiii pentru a preveni rătăcirea acestora în zonele aglomerate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*