VIDEO Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță: “Suntem pregătiți să câștigăm toate administrațiile locale din județ”

Vasile Iliuță. FOTO Adrian Boioglu

Președintele organizației județene PSD Călărași, Vasile Iliuță, a afirmat că social-democrații sunt pregătiți să câștige toate administrațiile locale din județ.

PSD Călărași a organizat astăzi o conferință de presă la care au fost prezenți președintele organizației, Vasile Iliuță și vicepreședintele Bogdan Mihai, care este și administratorul public al județului.

Vasile Iliuță a anunțat că și-a depus candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ Călărași și a stabilit care este obiectivul PSD Călărași la alegerile locale din 9 iunie.

“Suntem pregătiți să câștigăm toate administrațiile locale din județul Călărași. Acolo unde avem primari ne menținem primăriile, primarii sunt cotați bine, au prima șansă de a câștiga administrațiile”, a spus Vasile Iliuță.

El s-a referit și la numirea noului prefect.

“Legat de instalarea domnului prefect Valentin Dumitru Deculescu, sper să avem o colaborare mai bună decât am avut cu fostul prefect, care era pus pe contestat acte administrative. Îl felicit pentru preluarea funcției de prefect și sper să avem o colaborare bună în ceea ce înseamnă perioadele de alegeri prin care județul Călărași și toată țara va trece”, a afirmat Vasile Iliuță.

Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași și vicepreședinte PSD Călărași, a spus că toate proiectele începute vor fi duse la bun sfârșit.

“Această echipă pe care a construit-o președintele și în care ne regăsim toți va merge înainte. Înainte înseamnă să ducem proiectele la final. Săptămâna viitoare vom da ordinul de începere la parcarea suspendată din fața spitalului. Un alt proiect pe care alții l-au văzut nerealizabil și pe care împreună cu președintele Iliuță îl vom pune în aplicare. Anveloparea spitalului este pe final. Celelalte proiecte deja le-ați văzut”, a afirmat vicepreședintele PSD Călărași.

Bogdan Mihai a subliniat că social-democrații călărășeni nu vor avea adversari la alegerile locale din 9 iunie.

„În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest toate orgazanițiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării”, a spus Bogdan Mihai.  

Vasile Iliuță a fost întrebat despre contracandidații la Consiliul Județean Călărași.

“E prima oară când avem candidați de la București care candidează la Călărași. Ce să cunoască ei din Călărași? Vin să își conserve niște funcții de parlamentari. În această competiție își vor pregăti viitoarele funcții de parlamentari. Nu s-au înscris să câștige alegerilor locale din 9 iunie, ci pe cele parlamentare”, a explicat Vasile Iliuță.

El consideră că și șansele primarului Marius Dulce de a câștiga un nou mandat la Primăria Călărași sunt mai mari pe măsură ce numărul contracandidaților săi crește.

“Cu cât se înscriu mai mulți în competiția electorală cresc șansele primarului în funcție. Voturile nemulțumiților se împart” – Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*