Un bărbat de 49 de ani a fost reținut după ce a trimis unei femei de 50 de ani din Ileana mai multe mesaje de amenințare și cu caracter obscen

Un bărbat de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a trimis unei femei de 50 de ani din Ileana mai multe mesaje de amenințare și cu caracter obscen

Potrivit IPJ Călărași, la data de 9 ianuarie, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o femeie, de 50 de ani, din comuna Ileana, județul Călărași, cu privire la faptul că în luna decembrie 2023, a primit mai multe mesaje de amenințare și cu caracter obscen, prin intermediul unei rețele de socializare, de la un bărbat, de 49 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La data de 10 ianuarie a.c., în urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și hărțuire, totodată,   a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*