Mii de euro, lei și mașini, ridicate în urma perchezițiilor din Călărași și Ialomița. 11 persoane au fost reținute

Percheziții în Ialomița și Călărași, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în furturi din societăți comerciale. FOTO IPJ Ialomița

Patru autoturisme indisponibilizate, 3.650 de euro și 48.900 de lei, precum și bunuri susceptibile a fi provenite din furturi și documente au fost ridicate în urma celor 19 percheziții domiciliare efectuate în această dimineață de polițiștii din Ialomița și Călărași, la persoane bănuite de furturi din depozitele unor societăți comerciale. Ulterior, 11 persoane au fost reținute.

Polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Călărași, Buzău și Constanța și al jandarmilor, au pus în executare marți, 18 ianuarie, 19 mandate de percheziții domiciliare, în comunele Sinești și Borănești, din județul Ialomița și comuna Sărulești, din județul Călărași.

Forțele de ordine au descins la locuințele membrilor unei grupări infracționale, bănuiți de furturi din depozitele unor societăți comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 200.000 de euro. În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor patru autoturisme sume de bani, respectiv 3.650 de euro și 48.900 de lei, 21 de bancnote contrafăcute, precum și mai multe documente și bunuri care au legătură cu dosarul instrumentat.

Totodată, 11 persoane au fost audiate, față de acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*