Modificări de scenarii pentru mai multe unități de învățământ din județul Călărași

Elevii vor merge fizic la școală în funcție de gradul de vaccinare a cadrelor didactice

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași a votat, în ultima ședință modificarea de scenarii pentru mai multe unități de învățământ din județ.

Astfel, se modifică scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor pentru Liceul Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” din Dragalina, inclusiv pentru structurile aferente ale acesteia: Grădinița cu Program Normal nr.1 Constantin Brâncoveanu, Școala Primară nr.1 Constantin Brâncoveanu, Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Dragalina, Grădinița cu Program Normal nr.1 Dragalina, Școala Gimnazială nr.1 Dragalina, Grădinița cu Program Normal nr.1 Drajna și Școala Gimnazială nr.1 Drajna, în scenariul roșu, începând de marți, 3 noiembrie.

De asemenea, se modifică scenariul de organizare și desfăşurare a cursurilor pentru Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Călărași, în scenariul galben, în timp ce scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor pentru Școala Primară nr.2 Prozanic a fost modificat în verde, începând cu data de 05 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*