Sute de polițiștii călărășeni, în serviciu pentru un weekend în siguranță

Sute de polițiștii călărășeni, în serviciu pentru un weekend în siguranță. FOTO: IPJ Călărași

Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța comunității din acest weekend au avut ca rezultat prinderea în flagrant a nouă persoane, precum și dispunerea a șapte măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 50 de conducători auto au rămas fără permis.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 23 – 25 septembrie, peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 18 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 188 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 61 de infracțiuni, nouă persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse șapte măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 535 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 240.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 15 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 50 de permise de conducere și retrase șase certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*