VIDEO Municipiul Călărași, sufocat de gunoaie. Primăria acuză operatorul de salubritate de șantaj

Municipiul Călărași, sufocat de gunoaie. FOTO Facebook Primăria Călărași

Municipiul Călărași este sufocat de gunoaie după ce operatorul de salubritate nu a mai colectat gunoiul menajer de mai multe zile. Primăria acuză societatea de șantaj.

Operatorul de salubritate din Călărași, REBU, dorește majorare tarifelor și, pentru că Primăria Călărași a refuzat, și-a retras toate mașinile de colectat gunoi. Reprezentanţii Primăriei Călărași spun că nu vor ceda „acestui șantaj” și sunt hotărâți chiar să rezilieze contractul.

„Asistăm la un șantaj din partea operatorului de salubritate REBU. Primăria municipiului Călărași își menține poziția și anunță populația că tariful rămâne același, chiar cu riscul rezilierii contractului. Nu este prima dată când autoritatea locală se confruntă cu o lipsă de respect din partea REBU, care a dispus retragerea de pe teren a tuturor mașinilor care colectează gunoiul”, a precizat administratorul public al municipiului Călărași, Eduard Grama.

El mai spune că acesta este un atac la sănătatea locuitorilor municipiului Călărași, iar gunoaiele care au împânzit orașul generează nemulțumire în rândul populației.

„O situație de neacceptat, care va atrage rezilierea contractului”, a mai spus Eduard Grama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*