O femeie din Radu Vodă a fost bătută cu palmele și picioarele. Agresorul a fost prins

O femeie din Radu Vodă a fost bătută cu palmele și picioarele, iar agresorul a fost prins de polițiști.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 3 martie, în jurul orei 10:37, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie de 39 de ani, din comuna Radu Vodă, cu privire la faptul că a fost agresată.

“În urma primelor cercetări, polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 10:30, un bărbat, de 38 de ani, ar fi pătruns în curtea locuinței apelantei, fără a avea acordul acesteia, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit-o cu palmele și picioarele.

Femeia a refuzat să fie transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, de asemenea, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind că nu există risc iminent” – IPJ Călărași.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, ulterior, în urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*