O firmă din Fundulea furnizează chimicale în valoare de peste 630.000 lei pentru Ecoaqua SA Călărași

Ecoaqua SA Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Ecoaqua SA Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Compania de apă Ecoaqua SA Călărași a cumpărat chimicalele necesare desfășurării activităților sucursalelor sale.

Licitația a fost desfășurată prin intermediul SICAP, iar câștigătoare a fost desemnată firma Kemcristal SRL, cu sediul pe strada Muncii din localitatea călărășeană Fundulea.

Conform contractului de furnizare, Ecoaqua dorește să primească 55,5 tine de clor lichid, 97,9 tone hipoclorit de sodiu și 26 tone de hidroxid de sodiu. Chimicalele vor ajunge la stațiile de captare a apei brute, în procesele de pre-tratare a apei potabile, stațiile de tratare și pompare apă, pentru tratarea apei și stațiile de epurare a apelor uzate.

Valoarea, fără TVA, a contractului este de 630.560 lei. Substanțele vor ajunge la sucursalele Călărași, Oltenița și Urziceni. Ecoaqua a cerut furnizorului ca substanțele să fie livrate în recipiente de 1000 litri, dar și în bidoane cu capacitate de 20 litri.

Kemcristal SRL a fost înființată în urmă cu 23 ani și în 2021 a avut o cifra de afaceri de peste 47 milioane lei. Compania este administrată de Tiberiu Patrick Csarnay și are aproape 80 angajați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*