O tânără de 21 de ani a provocat un accident rutier în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise

O tânără în vârstă de 21 de ani este cercetată penal după ce, în cursul dimineții de miercuri, 7 iunie, a fost implicată într-un accident rutier grav în localitatea Plătărești.

Potrivit polițiștilor călărășeni, în jurul orei 01.58, conducătoarea auto a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Accidentul a provocat avarierea gravă a autoturismului și șoferiței i s-a cauzat vătămarea corporală ușoară. Aceasta a fost imediat transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În paralel, medicii au recoltat mostre biologice de sânge și urină de la tânără, în scopul determinării substanțelor prezente în organism. Rezultatele analizelor au indicat că șoferița a avut un rezultat pozitiv la substanțe psihoactive. Acest lucru a condus la întocmirea unui dosar penal în care sunt investigate infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*