Oltenița, de la trandafiri, la lalele. Primăria municipiului a cumpărat lalele în valoare de aproape 50.000 lei la câteva zile după alegerile locale

Lalele pentru Oltenița. FOTO Skitterphoto
Lalele pentru Oltenița. FOTO Skitterphoto

Finalul de mandat al primarului de la Oltenița, social democratul Petre Țone, vine cu o achiziție făcută direct. Alegerile au fost pierdute de fostul primar în favoarea liberalului Costinel Milescu, dar asta nu înseamnă că municipiul nu trebuie să își schimbe fața.

Pe 2 octombrie, Primăria Oltenița a achiziționat, prin cumpărare directă, bulbi de lalele de mărime 10/11. Achiziția este una importantă, iar prețul este unul pe măsură – 47.817 lei. Din acești bani au fost luați nu mai puțin de 48.300 bucăți de bulbi de lalele.

Sortimentele alese de administrația locală sunt, printre altele: Bleu aimable, Blue parrot, Carnaval de Nice și Davenport Eagle wings.

Firma aleasă pentru această achiziție este Com Rom Karnak SRL care are sediul la parterul unui bloc de pe strada Argeșului din Oltenița. Compania aparțile Ioanei și lui Nicolae Bănică și a avut, în 2019, o cifră de afaceri de 2,1 milioane lei cu toate că nu are niciun angajat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*