Om al străzii, ajutat de jandarmi să ajungă la adăpost după ce înghețase pe străzile din Călărași

Om al străzii, ajutat de jandarmi să ajungă la adăpost de noapte. FOTO Facebook IJJ Călărași

Un om al străzii a fost ajutat de jandarmi să ajungă la un adăpost de noapte după ce înghețase pe străzile din Călărași.

Fapta s-a petrecut duminică seară și a fost postată apoi de jandarmi pe pagina lor de Facebook.

„În această seară, colegii din grupa de serviciu a Inspectoratului de Jandarmi Județean Călăraşi au identificat un bărbat care le-a povestit cu lacrimi în ochi faptul că îi este foarte frig, nu are un loc unde dormi şi nici pe nimeni care să îl ajute”, au povestit jandarmii călărășeni.

Echipajul a urmat procedura legală și a solicitat sprijinul colegilor de la Serviciul de Ambulanță în vederea efectuării analizelor ce sunt necesare introducerii bărbatului în adăpostul de noapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*