Pompierii din Dragalina au salvat o pisică rămasă blocată în motorul unui autoturism

Pompierii din Dragalina au salvat o pisică rămasă blocată în motorul unui autoturism. FOTO ISU Călărași

O doamnă iubitoare de animale a auzit marți, 21 iunie, o pisică miorlăind într-un autoturism ce staționa într-o stație de carburanți de pe Autostrada Soarelui și, fără să stea pe gânduri, a cerut sprijin pompierilor călărășeni.

Potrivit ISU Călărași, pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitați să intervină marți, 21 iunie, în jurul orei 12.00, într-o stație de carburanți de pe Autostrada Soarelui, la km 88,  pentru salvarea unei pisicuțe rămasă blocată în compartimentul motor al unui vehicul staționat.

Un echipaj de pompierii a ajuns repede la locul intervenției cu o autospecială de descarcerare și în aproximativ 20 de minute micul animal era eliberat.

„S-a intervenit în acest caz cu un cric si alte echipamente specifice, a fost ridicată mașina de la sol, astfel încât un coleg să lucreze de sub autoturism, iar un altul a oferit sprijin și ghidaj de deasupra. Acum toată lumea este bine, iar în stația de carburanți s-a făcut din nou liniște. Felicitări colegilor care au reușit în timp util să scoată animăluțul blocat în compartimentul motor al mașinii!”, au transmis reprezentanţii ISU Călărași.

Pompierii din Dragalina au salvat o pisică rămasă blocată în motorul unui autoturism. FOTO ISU Călărași

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*