Partidul Mișcarea Populară din Călărași a depus listele pentru alegerile parlamentare. Senatorul Cătălin-Lucian Iliescu: “Principalul motor de dezvoltare al țării îl reprezintă agricultura”

Cătălin Lucian Iliescu, Senator PMP Călărași. FOTO Arhiva personală CLI
Cătălin Lucian Iliescu, Senator PMP Călărași. FOTO Arhiva personală CLI

Senatorul PMP Cătălin Lucian Iliescu a anunțat lista candidaților care vor reprezenta Mișcarea Populară în alegerile parlamentare din decembrie 2020.

“Mulțumesc colegei mele Simona Vlādica, președintele Organizației Județene a PMP Călărași și totodată prima pe listă la Camera Deputaților. În aceste vremuri, principalul motor de dezvoltare al țării îl reprezintă agricultura. Județul Călărași este pe locul trei ca și întindere agricolă. Din Parlamentul României vom face tot ce ne stă în putere ca să sprijinim cetățenii, reformarea statului, agricultura, capitalul privat, educația, sănătatea și implicit creșterea calității vieții”, a declarat Iliescu. 

PMP Călărași are 4 oameni pe lista pentru Senatul României și alți 6 pentru Camera Deputaților.

Candidații PMP Călărași pentru Senatul României:

  1. Cătălin-Lucian Iliescu
  2. Anca Smith
  3. Nicolae Rotaru
  4. Mihai Ștefan

Candidații PMP Călărași pentru Camera Deputaților:

  1. Simona-Maria Vlădică
  2. Liviu Coman
  3. Mihai Petcu
  4. Paula Crăciun
  5. Aurelia Alina Broju
  6. Costin Julian Barbu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*