Primul Cod Galben de ninsoare din această iarnă: pe drumurile din județul Călărași se circulă în condiții de iarnă

Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă. FOTO CJ Călărași

Traficul rutier pe drumurile din județul Călărași se desfășoară în condiții de iarnă, pe un carosabil umed, acoperit, pe alocuri de un strat fin de zăpadă, în condițiile în care, de la primele ore ale dimineții, întreaga regiune de sud-est a țării se află sub Cod Galben de ninsori.

Primul Cod Galben de ninsoare din această iarnă a început de la primele ore ale dimineții de luni, 30 noiembrie, iar la această oră drumarii acționează cu material antiderapant și utilaje cu lamă pe toată rețeaua de drumuri din județul Călărași, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă. FOTO CJ Călărași

Vă reamintim că de la ora 05.00 a dimineții de luni, 30 noiembrie, este în vigoare o atenționare meteo Cod Galben conform căreia, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea unele intensificări. cu viteze de 40 –  45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*