Percheziții la persoane bănuite de braconaj. Patru bărbați au fost reținuți

Percheziții la persoane bănuite de braconaj. FOTO IPJ Călărași

Mai multe percheziții au avut loc la persoane bănuite de braconaj, iar patru bărbați au fost reținuți.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 15 martie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu spriijinul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R, polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ai inspectoratelor de poliție județene Ialomița, Ilfov și Constanța și 3 echipe ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași au pus în executare mandate de percheziții domiciliare în județul Călărași.

“Aceștia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, au efectuat 18 percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, fiind bănuiți 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 66 de ani.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării aproximativ 230 de kg de carne de vanat, 9,6 kg de preparate din carne de vânat,

19 arme letale de calibru 12,16,  2.279 de cartușe de calibru 12,16, 1 trofeu de cerb necrotaliat, 6 crotalii, 1 dispozitiv de vedere nocturnă, 4 lanterne și 12 telefoane mobile.

În prezent, se efectuează cercetări, în vederea completării probatoriului în cauză și a stabilirii situației de fapt, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic” – IPJ Călărași.

Față de 4 dintre bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*