Peste 400 de cadre medicale au fost vaccinate anti-COVID în județul Călărași

Peste 400 de cadre medicale au fost vaccinate anti-COVID în județul Călărași. FOTO CJ Călărași

Potrivit datelor prezentate de Direcția de Sănătate Publică a județului Călărași, în faza întâi de vaccinare anti-COVID, mai exact vaccinarea personalului medical, la nivelul județului Călărași au fost vaccinate 420 de persoane.

Vaccinarea anti-COVID a cadrelor medicale din județul Călărași a început în ultima zi a anului 2020 și a continuat în primele două zile ale acestui an.

„În cele trei zile au fost administrate 150 de doze de vaccin personalului sanitar din Spitalul Județean, Serviciul Județean de Ambulanță, Direcția de Sănătate Publică, cabinete medicale, clinici medicale și farmacii”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Călărași.

Până luni, 4 ianuarie, numărul cadrelor medicale vaccinate a crescut până la 420, iar astăzi au mai sosit încă 350 de doze. Nu au fost înregistrate reacții adverse severe.

Astăzi au mai sosit încă 350 de doze de vaccin anti-COVID. FOTO CJ Călărași

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*