Peste 600 de polițiști călărășeni au vegheat pentru o minivacanță în siguranță

Acțiunile polițiștilor pentru siguranța cetățenilor s-au soldat cu zeci de amenzi. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean Călărași au fost la datorie, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pe toată perioada minivacanței, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste zile.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie, peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 264 de solicitări venite din partea cetățenilor, majoritatea prin intermediul serviciului 112 și au efectuat 84 de acțiuni. În urma activităților, au fost constatate 49 de infracțiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au intervenit și au aplicat 683 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 260.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 34 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*