Polițiștii au făcut 30 de percheziții domiciliare în Călărași și în București, la mai multe persoane bănuite că ar fi comercializat canabis

FOTO Poliția Română

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Călărași și B.C.C.O. București pun în aplicare în data de 26 septembrie, 30 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Călărași și în municipiul București și 32 de mandate de aducere, în cinci cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, astfel:

În prima cauză instrumentată, în care se efectuează 21 de percheziții domiciliare și se pun în aplicare 21 de mandate de aducere, s-a stabilit că mai multe persoane din municipiul Călărași au comercializat în mod repetat, consumatorilor din oraș canabis,  pe care îl achiziționează de  la dealeri din municipiul București.

În cea de a două cauză, în care sunt puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară și 5 mandate de aducere, s-a  stabilit că pe parcursul anului 2023 mai mulți făptuitori , au comercializat droguri de mare risc, către consumatori din municipiul Călărași și localitățile învecinate.

În cel  de-al treilea dosar cercetările efectuate au relevat că, mai multe persoane din municipiul Călărași au comercializat, în mod repetat, consumatorilor din municipiile București și Călărași, canabis (drog de risc) pe care îl achiziționează de la dealeri din municipiul București.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, pe parcursul anului 2023,   doi făptuitori au comercializat, în mod repetat,  droguri de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul București.

În cel de-al cincilea dosar  cercetările vizează un făptuitor  care a comercializat droguri de risc (canabis) unor consumatori din localitatea Năvodari.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*