Polițiștii au salvat un bărbat care a fost la un pas de sinucidere

Polițiștii călărășeni au salvat un bărbat care a fost la un pas de sinucidere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 44, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că vrea să se sinucidă.

Potrivit IPJ Călărași, la fața locului s-a deplasat echipajul mixt format din polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, aceștia identificându-l pe apelant pe scara blocului, în fața apartamentului său, având un ștreang improvizat în jurul gâtului, fiind semiconștient și emanând halenă alcoolică.

Forțele de ordine s-au unit și l-au susținut pe bărbat, iar un agent de poliție a tăiat cu un cuțit funia din jurul gâtului acestuia, solicitând sprijin medical.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*