Polițiștii călărășeni au aplicat amenzi de peste 180.000 de lei în minivacanța de Rusalii

Mașină de Poliție

În urma activităților desfășurate, polițiștii călărășeni au intervenit la 299 de evenimente sesizate prin 112, au constatat 98 de infracțiuni și au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit IPJ Constanța, în perioada 21-24 iunie, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii au efectuat 43 de acțiuni punctuale și au intervenit la 299 de evenimente sesizate de cetățeni.

În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au constatat 98 de infracțiuni,  au fost  prinse în flagrant 4 persoane, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 180.000 de lei.

Ca măsuri complementare, au fost reținute 22 de permise de conducere și retrase 15  certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*