Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19, amenajat în municipiul Călărași

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19, amenajat în sala de sport a Școlii Tudor Vladimirescu. FOTO Primăria Călărași

Primăria Municipiului Călărași a amenajat un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19, în sala de sport a Școlii Tudor Vladimirescu (fosta școală 11), care va deveni funcțional începând de luni, 15 februarie.

Potrivit reprezentanților Primăriei Călărași, centrul, care va cuprinde două cabinete medicale, zonă de triaj, zonă post-vaccinare și spațiu de prim ajutor, se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

„Imunizarea se va realiza cu vaccinul AstraZeneca – persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, iar procesul de vaccinare, care se va desfășura de luni până duminică în intervalul orar 08.00 – 20.00, va fi asigurat de doi medici, patru asistenți și doi registratori medicali, pe fiecare tură”, au transmis sursele citate.

Conform acestora, accesul în centrul de vaccinare se va face doar de pe strada Zăvoiului, direct în sala de sport.

„Pentru a preîntâmpina intersectarea cu elevii aflați la cursuri, vă rugăm să nu utilizați celelalte intrări care permit accesul în unitatea școlară”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Călărași.

Primul centru de vaccinare amenajat de Primăria Călărași, situat pe strada Speranței nr. 4 (sediul ENEL) a devenit funcțional din 20 ianuarie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*