Polițiștii călărășeni continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor

Continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul IPJ Călărași au continuat să acționeze, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 2.080 de persoane și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară. De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 80 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 408 autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*