Polițiștii călărășeni continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor

Continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul IPJ Călărași au continuat să acționeze, în sistem integrat, împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, pentru a verifica modul în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Activitățile desfășurate au vizat și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale sau a unor infracțiuni și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 2.080 de persoane și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară. De asemenea, echipele de control au efectuat verificări la 80 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și în 408 autovehicule destinate transportului de persoane.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*