Polițiștii călărășeni continuă activitățile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Polițiștii călărășeni continuă activitățile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii călărășeni, alături de jandarmi, pompieri și polițiști locali, au desfășurat pe parcursul zilei de miercuri, 02 decembrie, noi activități pentru siguranța cetățenilor, combaterea unor fapte antisociale și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

La activități au acționat aproximativ 150 de efective, fiind legitimate 1.938 de persoane. Totodată, au fost desfășurate activități de control în 413 mijloace de transport, din care 197 de mijloace de transport public în comun și au fost verificate 148 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru limitarea infecției cu virusul Sars-CoV-2.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.750 de lei, 145 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Activitățile sunt desfășurate pentru ca toți cetățenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

De asemenea, în intervalul orar 23:00-05:00, polițiștii au acționat pentru a verifica modul în care se respectă restricțiile privind deplasările în afara locuințelor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*