Polițiștii de frontieră călărășeni depistează un autoturism căutat de autoritățile din Austria

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași au reușit să descopere și să indisponibilizeze un autoturism marca Renault, în valoare de 64.500 de lei, care era căutat de autoritățile din Austria pentru confiscare. Acțiunea a avut loc în municipiul Oltenița, iar autoturismul era condus de un cetățean român.

Autoturismul, un model Renault Talisman, a atras atenția polițiștilor de frontieră călărășeni în urma unei analize de risc și a verificărilor de rutină. În urma acestor verificări, s-a constatat că vehiculul figura ca bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Austria.

În vederea finalizării cercetărilor, autoturismul a fost indisponibilizat, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal. Unitatea de parchet competentă va dispune măsurile legale ulterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*