Polițiștii rutieri călărășeni s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae

Polițiștii rutieri călărășeni s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași au adăugat luni, 6 decembrie, o nouă atribuție pe lângă cele specificate de fișa postului: ajutor al lui Moș Nicolae.

Astfel, luându-și rolul în serios, polițiștii au fost cu daruri la elevii clasei pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale George Vâlsan, din comuna Independența.

Cei mici au răsplătit gestul polițiștilor prin construirea unei machete ce reprezintă o mașină de poliție, o caschetă din componența uniformei de polițist și o pereche de grade profesionale.

Pe lângă cadourile trimise de Moș Nicolae, polițiștii le-au dăruit broșuri cu sfaturi preventive pe linie de circulație rutieră, totodată, prezentându-le și două autospeciale din dotarea Serviciului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*