Pompierii militari au prezentat oferta educaţională liceenilor din Olteniţa

Pompierii militari au prezentat oferta educaţională liceenilor din Olteniţa. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari au desfăşurat astăzi mai multe activităţi cuprinse într-o campanie mai amplă de popularizare a ofertei educaţionale a IGSU şi a Ministrerului Afacerilor Interne pentru anul în curs.

Activitatea de promovare a profesiei de pompier a presupus, în fapt, prezentarea ofertei educaționale a Școlii de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești și a Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, la cele 3 licee din municipiul Oltenița: Liceul Neagoe Basarab, Liceul Ion Ghica și Liceul Nicolae Bălcescu.

Astfel, cadre militare ale Serviciului Resurse Umane, alături de salvatori din cadrul structurilor operative, au prezentat elevilor şi cadrelor didactice din această unitate de învăţământ echipamentele şi autospecialele de intervenţie utilizate în misiunile zilnice, procedurile utilizate pentru acordarea primului ajutor, iar apoi le-au adus la cunoştinţă tinerilor care sunt condiţiile şi modalitatea prin care pot deveni pompieri” – ISU Călărași.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*