Pompierii militari călărășeni au intervenit la 85 de situații de urgență în ultimele trei zile

Pompierii militari au intervenit la 85 de situații de urgență în ultimele trei zile. FOTO: ISU Călărași

Echipajele profesioniste de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 85 misiuni.

Potrivit ISU Călărași, din numărul total de intervenții, 57 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, misiuni de asigurare a măsurilor PSI și patru accidente rutiere. La cele patru accidente rutiere, salvatorii călărășeni au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea victimelor la unități spitalicești.

De asemenea, în această perioadă, pompierii militari au acționat pentru stingerea a șase incendii produse la locuințe și anexe gospodărești, două incendii la autovehicule – o combină agricolă și un autoturism, dar și la patru incendii de vegetație uscată, miriști și deșeuri menajere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*