Amenzi de aproape 20.000 de lei aplicate, săptămâna trecută, de polițiștii locali călărășeni

Amenzi de aproape 20.000 de lei aplicate, săptămâna trecută, de polițiștii locali. FOTO Primăria Călărași

Polițiștii locali acționează în permanență pentru asigurarea și menținerea ordinii publice în municipiul Călărași.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, polițiștii locali au acționat săptămâna trecută pe raza municipiului pentru sancționarea faptelor de natură contravențională, consum de semințe și de alcool în parcuri și alte locuri publice, pentru oprirea autovehiculelor în zona de acțiune a indicatorului „Oprirea Interzisă”, în stațiile destinate transportului în comun, tulburarea ordinii și liniștii publice precum şi pentru colectarea neconformă a gunoiului.

În perioada menționată, polițiștii locali au legitimat 149 persoane, au intervenit la 55 sesizări primite prin dispeceratul propriu şi 12 prin 112, au aplanat 5 stări conflictuale, au asigurat măsurile specifice de ridicare a unui număr de 5 auto abandonate sau fără stăpân, au constatat 97 fapte antisociale, au aplicat un număr de 72 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.650 si 25 avertismente verbale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*