Premiu de 3.000 de lei pentru singurul elev de nota 10 la Bac din Oltenița

Ioana Pavelescu, singurul elev din Oltenița care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat. FOTO Primăria Oltenița

Consilierii locali din Oltenița au oferit un premiu de 3.000 de lei Ioanei Pavelescu, singurul elev din oraș care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat.

În ultima ședință ordinară a CL Oltenița, consilierii au aprobat acordarea de la bugetul local a sumei de 3.000 lei pentru premierea Ioanei Pavelescu, absolventă a clasei a XII-a A, profil umanist, specializarea filologie, la Colegiul Național „Neagoe Basarab” Oltenița, pentru rezultatul obținut la examenul de Bacalaureat din acest an: media 10.

„Susținerea performanței în educație reprezintă una dintre misiunile prioritare ale administrației locale. Îmbunătățirea constantă a bazei materiale educaționale, precum și acordarea de recompense financiare celor cu rezultate deosebite, încurajarea elevilor prin acordarea de burse, sunt doar câteva dintre măsurile adoptate deja de Consiliul Local în acest sens”, se arată în referatul de aprobare ce însoțește Hotărârea de Consiliu Local.

Consilierii locali au ținut s-o felicite atât pe elevă, cat și pe profesorii Colegiului Național „Neagoe Basarab”. De altfel, au fost felicitați toți elevii care au reușit să promoveze examenul vieții.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*