VIDEO Acțiuni umanitare ale social-democraților călărășeni în Săptămâna Mare

Conferința de presă a PSD Călărași

Conducerea organizației județene a PSD Călărași, alături de primarii social-democrați din județ, a oferit, în Săptămâna Mare, daruri și pachete cu alimente unor familii nevoiașe pentru ca cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, Paștele, să poată fi cinstită și de acestea în fața unei mese îmbelșugate.

Liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță, alături de senatorul Nicușor Cionoiu și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, au descris această acțiune în cadrul conferinței săptămânale de presă a organizației județene.

„Ne aflam în Săptămâna Patimilor, zile cu o încărcătură religioasă deosebită. Cu toții ne bucurăm de venirea Paștelui, de sacrificiile pe care le-a făcut Isus Cristos ca noi, astăzi, să ne bucurăm de zile mai frumoase și mai bune. (…) Pot să spun că distribuirea pachetelor (către persoanele nevoiașe din județ) a fost primită cu mare bucurie și vreau să spun cu atâta emoție de copiii care așteptau să vină iepurașul încât pe mine m-a impresionat și am constat că și noi, partea politică, nu am făcut tot ce era nevoie să facem în localitățile în care primarii noștri guvernează. Împreună trebuie să ne asumăm angajamente ca să scoate familiile din situația neplăcută în care le-am găsit și să le aducem spre normalitate. Este o promisiune pe care o fac împreună cu echipa primarilor PSD”, a spus președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță.

La rândul lui, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a vorbit despre ajutoarele direcționate către familiile nevoiașe, cărora le-au fost oferite nu doar pachete cu alimente ci și încredere, și speranță.

„Aceste lucruri bune pe care le facem sunt pentru a aduce în atenția publică aceste lucruri, dar să știți că noi le continuăm tot timpul anului, pentru că, prin direcțiile pe care le conducem, prin biserici, identificăm aceste persoane nevoiașe, iar noi nu am făcut ieri, azi și mâine decât să fim alături de o parte din acești oameni. Este clar că nu putem ajunge la toți cei care au aceste nevoi speciale de sărbători, dar încercăm, atât cât putem ca oameni, să aducem un strop de fericire, de bunăstare în viața acestora, pentru că știm că nevoile sunt multiple, știm că avem destui oameni nevoiași care au nevoi speciale, dar încercam în aceste zile, dar și în restul anului, să fim alături de ei”, a spus Marius Dulce.

Și senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a vorbit tot despre familiile greu încercate din localitățile din județ, identificate cu ajutorul primarilor PSD, în sprijinul cărora au venit astfel încât să poată avea ce pune pe masă în Sfintele zile de Paști.

„Și eu am fost încărcat emoțional văzând câți oameni amărâți sunt, observând că sunt foarte mulți oameni care au nevoie de ajutorul nostru și să știți că această caravană a faptelor bune, cum o numesc eu, nu se va opri aici. Vom identifica și vom aduce la cunoștință tuturor organismelor guvernamentale despre situația acestor oameni și vom încerca din răsputeri să creăm un cadru normal, corespunzător, pentru orice familie normală”, a declarat Nicușor Cionoiu în conferința de presă a PSD Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*