Primăria Călărași a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Promenada

Primăria Călărași a semnat miercuri, 15 decembrie, împreună cu reprezentantul constructorului, procesul verbal de predare-primire a amplasamentului, respectiv ordinul de începere a lucrărilor, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea siguranței navigabilității pe fluviul Dunărea în regiunea transfrontalieră Călărași – Silistra, finanțat din Programul Operațional de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2014-2020 (INTERREG V – A)”, cunoscut de călărășeni sub denumirea generică de „Promenada”.

„Nădăjduim că firma constructoare se va încadra în termenul de execuție. Așa cum am mai spus, toate proiectele cu finanțare europeană trebuie finalizate până la sfârșitul lunii decembrie 2023. Să sperăm că această dinamică a prețurilor la materialele de construcții dar și la utilități, care ne dă mari bătăi de cap, se va mai tempera astfel încât să concretizăm cu succes toate investițiile avute în vedere”, a precizat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Proiectul este complementar celui care vizează Portul turistic de ambarcațiuni ușoare, demarat de Consiliul Județean. Valoarea va depăși suma de 10 milioane de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*