Primăria Călărași anunță că nu va mai fi permisă, până în martie anul viitor, realizarea de lucrări de intervenție în carosabil pe străzile aflate în garanție de bună execuție

Stradă închisă pentru lucrări. FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași anunță că nu va mai fi permisă, până în martie 2024, realizarea de lucrări de intervenție în carosabil pe străzile aflate în garanție de bună execuție.

“Primăria Municipiului Călărași aduce la cunoștință tuturor cetățenilor că în perioada 15.12.2023- 15.03.2024 nu va mai fi permisă executarea lucrărilor de intervenție în carosabil pentru branșamente/racorduri la infrastructura tehnico- edilitară existentă, aflată pe domeniu public, pe străzile aflate în garanție de bună execuție” – Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*